/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

Luptătorul moldovean Artium Deleanu a cucerit bronzul la Campionatul European, iar Mihai Petic s-a calificat în finală

missing
05 iunie 2019, ora 09:59

Doi luptători moldoveni la stilul greco-roman și-au asigurat un loc pe podium la Campionatul European de lupte printre tineret care se desfășoară în orașul spaniol Pontevedra. Astfel, luptătorul Artium Deleanu a cucerit bronzul, iar Mihai Petic s-a calificat în finală. 

„Luptătorul moldovean Artium Deleanu a cucerit bronzul în categoria de greutate 55 kg. Tânărul a obținut trei victorii, însă a fost învins în sferturi de rusul Anvar Allakhiarov. În meciul pentru medalia de bronz, Artium Deleanu a fost învins de reprezentantul gazdelor, ibericul Aser Ebro Rodriguez”, informează Comitetul Național Olimpic și Sportiv din Republica Moldova.

În categoria de greutate 72 kg, luptătorul moldovean Mihai Petic a acces în marea finală. Asta după ce i-a învins pe croatul Pavel Puklavec, pe israelianul Radik Rakhmatulin și pe ucraineanul Ihor Bychkov.

În finală, Mihai Petic îl va întâlni pe armeanul Malkhas Amoyan.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram