/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Partidul Democrat a schimbat locul și perioada în care vor fi organizate manifestațiile din Chișinău

05 iunie 2019, ora 18:31

Reprezentanții Partidului Democrat au schimbat locul și perioada în care urmează să fie organizate manifestațiile din Chișinău. Astăzi, viceprimarul capitalei Nistor Grozavu a emis o nouă dispoziție în care locul desfășurării întrunirii este Piața Marii Adunări Naționale (anterior era scuarul Parlamentului și teritoriul din fața clădirii Președinției ), iar perioada – între 6 și 9 iunie (anterior fiind 5-9 iunie). Dispoziția anterioară a fost abrogată.

Respectiv, în noua dispoziție este menționat faptul că polițiștii vor putea stopa la necesitate traficul rutier pe bulevardul Ștefan Cel Mare și Sfânt, în perimetrul străzilor Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni și Alexandr Pușkin.

Partidul Democrat a depus o declarație prealabilă la Primăria Chișinău privind organizarea unor întruniri cu alegătorii, la care urmează să participe circa 50 de mii de persoane, pe data de 29 mai 2019. În declarație erau menționate toate cele trei locații: Piața Marii Adunări Naționale, scuarul Parlamentului și teritoriul din fața clădirii Președinției.

Vezi și:

Cum comentează Igor Dodon manifestațiile planificate de PDM și când ar putea fi organizate acestea

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram