/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/INTERVIU/ Victoria Roșca, autoarea vlogului „Zâmbărele”: „Numai așa nu moare actorul din tine, numai așa nu mori în țara asta”

06 iunie 2019, ora 11:51

Este curajoasă, ambițioasă, cu o mulțime de aspirații, vise și realizări. E femeia care le reușește pe toate. Vrea să atingă numărul de un milion de vizualizări pe Youtube și spune că o va face: „E o chestie de munca și timp!”. Vorbim despre actrița talentată și autoarea vlogului „Zâmbărele”, Victoria Roșca.

Într-un interviu acordat site-ului TV8, Victoria ne-a dezvăluit mai multe secrete, despre plecarea sa de la Teatrul „Ion Creangă”, ce planuri are de viitor are sau care a fost cel mai complicat video, realizat până acum.

Din ce an este proiectul „Zâmbărele”?

„Facem trei ani în iulie-august, cam așa.”

Ce te-a motivat sa faci aceste video-uri amuzante?

La început a fost lipsa de comunicare, apoi curajul și mai târziu oamenii, dragostea și atenția lor.

Cum au reacționat apropiații tăi la noul tău job (vlogging)?

Nicicum, pentru că nimeni nu a știut că o să fac asta serios. Nu mi-am pus în plan și nici măcar nu am vorbit pe tema asta. Am făcut și gata, iar soțul a văzut entuziasmul meu și nu a comentat niciodată, nici într-un fel. Împreună cu familia nu prea vorbim pe tema asta, ei au înțeles în timp că acesta-i job-ul meu deja. Nicidecum o joacă.”

De la cine crezi că ai moştenit talentul de a vorbi despre realitate din zilele noastre?

Probabil de la tata, el e omul care spune tot ce gândește chiar dacă uneori pierde măsura. Eu încerc să găsesc mijlocul.

Care a fost cea mai complicată scenă dintr-un clip video, în care te-ai filmat?

Pe mine temele sociale ma doboară, copii desculți, flămânzi, femeile bătute, mentalitatea bolnavă și gândirea infectă. Când am așa roluri care trebuie să ducă un mesaj destul de adânc și dramatic, nu pot vorbi câteva ore după. Se întâmpla uneori să plâng. Se întâmplă de toate.

Când și de ce ți-ai dorit să devii vlogger?

Nu mi-am dorit, e altceva la mijloc. Dar să ai o pagina urmărită m-a făcut să înțeleg că dacă muncești, ești sincer și creativ, ajungi la inima oamenilor. Numai așa nu moare actorul din tine, numai așa nu mori în țara asta.

Care este nr de utilizatori de pe rețelele sociale, la care ai vrea sa ajungi?

Vreau să iau milionul pe YouTube și o să-l iau. E o chestie de muncă și timp!

Câte persoane muncesc la proiectul „Zâmbărele”, pentru ca video-urile să fie atât de
hazlii?

În echipă suntem în jur de opt persoane: actori, cameraman, impresar. Partea cu scenariile mi-o asum de fiecare data eu, dar improvizațiile și ideile colegilor sunt mereu binevenite.

Care este cel mai vizionat clip de până acum? Și care a fost prima temă
abordată?

Am unul de peste 30 milione pe Facebook, despre bărbații îndrăgostiți de bere și motivele turbate pe care le născocesc soției, numai ca să mai stea la o halba cu prietenii. Pe YouTube am unul unde e abordată tema legată de 1 septembrie și copiii care nu au cine să-i ducă la primul clopoțel, care a atins peste patru milioane de vizualizări.

Ce te-a făcut să-ți închei activitate de la Teatrului „Ion Creangă”?

Tâmpenia unora, lipsa de respect, incapacitatea unora de a putea spune un mulțumesc Victoria că ne vinzi bilete, montezi spectacole cu capici. Dar cel mai mult, n-am înțeles niciodată oamenii care nu sunt în temă, nu cunosc o
iota în meseria asta de a fi actor, regizor, om de arta și om în general, dar stau în frunte și dau din umeri atunci când trebuie de luat decizii serioase. Nu poți lăsă un teatru pe umerii la câțiva oameni, ca mai apoi sa te bați în piept ca tu ești fruntea. Probabil asta”, ne-a spus Victoria.

Vlogul și viața de familie sunt identice pentru tine?

Nu, nu sunt. Merg paralel, caut echilibru între, uneori le intersectez și până ce îmi reușește.

Spre ce aspirații tinde inima ta acum?  

„Aoleu, nu spun că nu o să se îndeplinească)).”

Ce planuri mărețe ai în următori trei – cinci ani?

„Vreau să scriu și să filmez un serial. La moment mă ocup de proiectul „Teatrul Popular”, care s-a lansat în această primăvară și deja paginile mele pe online. Mai am câteva activități, dar când vor avea succes singure o sa vorbească.”

Cum te-ai caracteriza printr-un cuvânt și de ce?

Muncitoare, pentru ca sunt.

Cum reacționezi la critici și cum faci față acestora?

Nu reacționez, nu am timp pentru asta.

Ce visuri ai vrea să devină realitate?

„Să pot să-mi păstrez familia în pace și dragoste. Trăim în țara în care asta a devenit un vis.”

Cum reacționează oamenii din stradă când te zăresc?

Foarte bine, schimbăm câteva zâmbete, facem o poză, ne facem câte un compliment. Nu sunt omul care așteaptă atenția lumii, nu-mi place să mă fac tare văzută pe unde merg.”

Ce s-a schimbat în viață, odată cu venirea pe lume a băiețelului tău?

N-am să spun că uite, viața mea s-a schimbat la 180 de nu știu ce, că una sau alta. Pentru că-mi par aberații, eu mi-am făcut un prieten, unul de suflet, care mă învață să fiu mai responsabilă, mai bună, mai atentă, mai curajoasă și mai muncitoare.”

Foto: Facebook/ Victoria Roșca

Cum reușești să fii și o soție, mamă iubitoare, dar în același timp și să ai o carieră de succes în spate?

Cumva le reușesc, aici e meritul întregii familii, soț, bunei, frați, surori.

Dacă ar fi să întorci timpul înapoi? Ce schimbări ai face?

N-aș schimba nimic, absolut nimic.

Victoria ne-a mai spus și cum îi place să fie alintată de cei dragi.

Eu sunt un copil tare iubit acasă, mama mea are grijă să-mi zică Victulina, puișor și acuma. Viorel îmi mai zice și el câte una, dar nu pot spune că sunt mega axata pe asta. E destul să mă iubești și să ai atitudine față de omul drag. Restul este doar vorbăraie.”

Autoarea vlogului „Zâmbărele” le transmite și un mesaj urmăritorilor săi.

Vreau să le mulțumesc pentru toată dragostea lor, timpul lor, mesajele și gândurile calde pe care au grijă să mi le transmită zi de zi. Să le doresc tot binele din lume și să nu renunțe niciodată la dorințele lor.

Foto: Facebook/ Victoria Roșca

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram