/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Mai mulţi români, suspectaţi că au falsificat bilete de autobuz pentru a circula ieftin în Londra

missing
06 iunie 2019, ora 19:11

Mai mulţi români sunt suspectaţi că au falsificat cartele de călătorie pentru tren, metrou sau celebrele double-decker buses, scrie Digi24.

Membrii grupării aflate în atenţia poliţiei londoneze au dezvoltat un sistem prin care vindeau tichete false la preţuri mult sub cele oficiale. Nu se ştie exact câte au fost vândute, însă au fost găsite cartele contrafăcute încă din octombrie 2017.

Potrivit Poliţiei Române, membrii grupării ar fi investit banii obţinuţi în imobile şi terenuri, cele mai multe în judeţele Constanţa şi Bacău.

22 de percheziţii au fost făcute joi de poliţişti în România şi Marea Britanie, fiind ridicate sume mari de bani şi echipamente electronice pentru falsificarea cartelelor de călătorie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram