/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Demisie la Parlament! Secretarul adjunct al instituției a renunțat la funcție

missing
08 iunie 2019, ora 14:10

Parlamentul a rămas fără secretar adjunct. Igor Klipii a prezentat astăzi o cerere de demisie adresată președintelui Parlamentului, chiar dacă Legislativul nu are acum un conducător.

Cererea este scrisă de mână și are fixată data de 8 iunie. Aceasta este adresată speaker-ului, fără precizarea numelui acestuia.

Pentru jurnaliști, Igor Klipii a declarat că pleacă din funcție deoarece a primit amenințări și nu vrea să-și pună familia în pericol, dar a refuzat să ofere mai multe detalii de către cine a fost amenințat.

 

Amintim că astăzi, când socialiștii și membrii Blocului ACUM au anunțat că se vor întruni în ședință, secretariatul Parlamentului nu era de găsit. De asemenea, a fost deconectată lumina în sala de ședințe pentru a împiedica activitatea deputaților.

La această oră legislatorii sunt totuși în ședință și urmează să aleagă conducerea Parlamentului și viitorii membri ai Guvernului condus de Maia Sandu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram