/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 800: Lupte grele, permisiunea Londrei și ironia Rusiei. Oficial SUA: Războiul nu se va încheia curând

/FOTO.VIDEO/ Chirtoacă s-a aruncat la Plahotniuc în timpul protestului, dar fost luat pe sus de paza liderului PD

missing
09 iunie 2019, ora 13:50

Dorin Chirtoacă a venit la protestul organizat de PDM și a încercat să se apropie în agonie de Vlad Plahoniuc, strigând că el, de fapt, a uzurpat puterea în stat. Acesta a fost imediat luat pe sus de paza liderului PD.

Din imaginile care surprind momentul se pare că, inițial, Chirtoacă a încercat să se apropie pașnic de Plahotniuc, iar când bodyguarzii l-au luat pe sus, Chirtoacă a încercat să se elibereze din mâinile lor, încercând să ajungă la liderul PD. Atunci a intervenit un polițist care, ajutat mai apoi de un alt camarad, l-a înhățat pe fostul primar al capitalei, și l-au împins pe trotuar.

În tot acest răstimp, protestatarii strigau în adresat lui Chirtoacă: „Iuda! Iuda!” și „Chirtoacă la gunoi! Chirtoacă la Țînțăreni!”.

La rândul său, Chirtoacă striga: „Jos dictatura!”.

„Am vrut să-i spun în față că a pierdut, dar s-a ascuns în spatele bodyguarzilor”, a zis ex-primarul.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram