/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 798: Sânge la Odesa și ordinul lui Șoigu. SUA îşi îndeamnă aliaţii să livreze Patriot Kievului

Igor Dodon vorbește despre „lichidare fizică”. Trei scenarii pe care i le-ar fi pregătit Plahotniuc

missing
10 iunie 2019, ora 13:11

Președintele Igor Dodon a vorbit astăzi în fața jurnaliștilor despre posibile scenarii pe care le-ar pregăti democratul Vlad Plahotniuc, pentru a-l înlătura de la putere. Socialistul ia în calcul chiar și varianta lichidării fizice.

Dodon a enumerat trei variante pe care le-ar avea Palhotniuc:

1. Arestarea sa, în baza unor mărturii pe care „Șor și alții le scriu acum pe mine”.

2.Șantaj asupra familiei. „Deja am mesaje că o să-mi aresteze familia. Să mă facă să scriu cerere să plec din motive personale”, precizează Dodon.

3. Să-l determine să-și ia familia și să plece din țară. „Nu atingeți familia, domnule Plahotniuc. Eu niciodată nu o să iert lacrimile soției de aseară…Iau în calcul și scenariul cu lichidarea fizică”, a declarat Igor Dodon.

Contactată de tv8.md, șefa serviciului de presă al Procuraturii Generale, Maria Vieru, a spus că nu ar exista un denunț făcut de Ilan Șor împotriva lui Dodon. „Deocamdată nu avem așa informații”, a precizat Vieru.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram