/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Prima reacție din regiunea transnistreană după schimbarea Guvernului de la Chișinău

10 iunie 2019, ora 16:06

Nerecunoscutele autorități din stânga Nistrului au reacționat astăzi la evenimentele politice care au loc la Chișinău. Așa-zisul minister de externe din regiunea transnistreană atenționează că este cu ochii pe politicieni și speră că această criză să nu influențeze negativ în procesul de negocieri cu Tiraspolul.

Instituția sepraratistă cheamă forțele politice ale R. Moldova să se rețină de la acțiuni violente și să păstreze stabilitatea și pacea.

„Avem speranța că agravarea crizei politice nu va afecta negativ realizarea angajamentelor pe care și le-a asumat R. Moldova în cadrul procesului de negocieri, orientate spre înteresul cetățenilor și rezolvarea problemelor actuale social-umanitare”, se spune în mesajul așa-numitului minister de externe al Transnistriei.

 

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram