/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Demisie cu aplauze la INP. Un comandat de brigadă pleacă din funcție pentru că nu recunoaște Guvernul Filip

12 iunie 2019, ora 09:12

Comandantul de brigadă din cadrul Inspectoratului Național de Patrulare, Dumitru Dermenji, a scris cerere de demisie în această dimineață, pentru că nu mai recunoaște Guvernul Filip și nu intenționează să se supună ordinelor care vin de la democrați.

Surse de încredere din cadrul INP au declarat pentru TV8.md că Dermenji și-a anunțat colegii din brigadă despre demisie și aceștia l-au aplaudat.

Am încercat să-l sunăm pe Dumitru Dermenji, pentru a verifica informația, însă acesta are telefonul închis.

În această dimineață au loc percheziții în biroul șefului Direcției nr. 6 a Inspectoratului Național de Investigații, Anatolie Macovei. Acesta a ieșit ieri împreună cu alți ofițeri să anunțe public că susțin Guvernul Maiei Sandu.

/LIVE. VIDEO/ După ce ieri a spus că susține Guvernul Sandu, azi șeful INI este percheziționat

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram