/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Doreşti să-ţi înscrii copilul la o tabără de vară. Iată cum o poţi face

12 iunie 2019, ora 08:00

Părinţii care doresc să-şi înregistreze copilul la una din taberele de odihnă din municipiul Chişinău, trebuie să depună o solicitare în scris la instituția de învățământ în care acesta îşi face studiile. După ce are loc validarea cererii, responsabilul din instituție înregistrează solicitarea în aplicația electronică „Tabere – 2019”, iar biletele pentru taberele de odihnă se distribuie în şcolilie în care elevii își fac studiile. 

„Primele tabere care și-au deschis larg ușile pentru elevii din municipiu au fost cele 20 de tabere cu sejur de zi, care activează în baza instituțiilor de învățământ din municipiu. La moment în aceste tabere se odihnesc circa 1670 de elevi”, informează Direcţia generală educaţie, tineret şi sport din mun. Chişinău.

De asemenea, în municipiu au fost deschise oficial trei tabere constante. De pe data de 3 iunie curent în tabăra „Cireșarii” se odihnesc în jur de 180 de elevi. De pe data de 5 iunie curent, tabăra „Alunelul” şi-a deschis uşile pentru aproximativ170 de elevi, iar tabăra „Poienița veselă” pentru circa 500 de elevi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram