/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Mesajul unui polițist de frontieră: „Da, am credit, dați-mă afară, creați-mi dosare, dar eu nu recunosc și nu mă supun vechiului Guvern”

missing
12 iunie 2019, ora 22:19

„Da, sunt polițist; da, am credit, dar după câte știu, sunt apolitic. Vreți, dați-mă afară; vreți, eliberați-mă; vreți, creați-mi dosare penale, căci de asta sunteți în stare, dar eu nu recunosc și nu mă supun vechiului Guvern. Acceptați pierderea la fel cum și eu îmi asum riscurile de a fi eliberat de voi, apropo ilegal”, este mesajul unui tânăr polițist de frontieră de la Ungheni, Dan Ușurelu.

Acesta spune că are 22 de ani și vrea să muncească și să rămână acasă: „Nu vreau să plec peste hotare, deși spre asta tind, mi-ați mărit salariul ??? Nu, nu cred, căci mi-ați tăiat din alte părți. Uitați-vă cât achit gazda, comunale, mâncare etc. și cu cât rămân să supraviețuiesc. Eu vreau să-mi creez familie acasă, nu peste hotare, eu vreau să am copii, dar nu îmi reușește, prea mult mă costă…”, a mai scris tânărul.

Aseară un grup de angajați ai Inspectoratului General de Poliție al Ministerului de Interne au anunțat că recunosc Guvernul Sandu și și-au îndemnat și alți colegi să facă la fel. Azi-dimineață, când au mers la muncă, la sediul direcției INI unde aceștia lucrează erau mascați. Polițiștii au fost suspendați din funcții, după ce pe numele lor s-a pornit o anchetă de serviciu din motiv că și-au exprimat public viziunile politice, potrivit IGP.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram