/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

PL salută deciziile luate de Maia Sandu, însă spune că Dodon este periculos pentru R.Moldova

missing
12 iunie 2019, ora 14:42

Partidul Liberal (PL) a venit cu o reacție cu privire la situația politică din Republica Molodova. Într-un comunicat de presă, reprezentanții formațiunii politice spun că salută înlăturarea de la putere a „regimului Plahotniuc”, susținută de UE și SUA, prin soluțiile puse în aplicare de Maia Sandu și materializate în deciziile din 6, 7 și 8 iunie 2019.

„Regimul Plahotniuc, care a comis uzurparea puterii de stat, a căzut și urmează a fi înlăturat. Niciun fel de violențe nu trebuie admise. PL va veghea asupra procesului de revenire la democrație și va reacționa la orice deviere. În același timp, PL consideră ca Dodon și PSRM sunt în egală măsură periculoși și toxici pentru RM, iar politica lor nu trebuie admisă, întrucât reprezintă interesele Federației Ruse. PL condamnă orice inițiativă de federalizare a RM, indiferent de autor”, se arată într-un comunicat al instituției.

Totodată, în comunicatul de presă a formațiunii politice se arată că PL insistă în continuare că soluția pentru RM este Unirea cu România.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram