/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Silvia Radu despre scrisorile parvenite la adresa Ministerului: „Cineva și le trimite sie însuși”

missing
12 iunie 2019, ora 12:28

După ce un grup de angajați ai Ministerului Sănătății ar fi transmis către Silvia Radu, ministrul Sănătății în Guvernul Filip, o scrisoarea anonimă în care menționează că „Guvernul nelegitim este cel din care faceți parte dvs”, cea din urmă a venit cu o reacție pe rețelele de socializare în care a precizat că activitatea Ministerului nu va fi tulburată de scrisori anonime. 

„Cu privire la scrisorile anonime venite în aceste zile pe adresele angajaților din Minister, care cineva și le trimite sie însuși pentru a face valuri în presă și a le publica pe paginile proprii de Facebook, încercând astfel să-și satisfacă propriile orgolii.

Este trist că într-o situație de blocaj politic și juridic, cineva încearcă să-și bată joc în așa mod de angajații MSMPS. Celora, care de pe conturi anonime trimit scrisori vreau să le zic: Lăsați oamenii în pace! Aveți respect față de cei care muncesc și nu au nici o atribuție politică. 

Chiar ieri am avut o întâlnire cu colegii din minister și toată lumea este la datorie și vrea să muncească, activitatea Ministerului nu va fi tulburată de scrisori anonime și încercări de presiuni asupra angajaților”, a scris Silvia Radu pe pagina sa de Facebook. 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram