/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ Volieră de milioane pentru urșii bruni de la Grădina Zoologică. Costul total al lucrărilor

missing
13 iunie 2019, ora 08:00

O nouă volieră pentru urșii bruni va fi amenajată în acest an la Grădina Zoologică din capitală. Astfel, animalele vor viețui în condiții mai aproape de habitatul lor natural într-un spațiu mai extins. Costul lucrărilor este de 7,5 milioane de lei.

„Proiectul prevede îngrădirea unui teren: cu copaci și altă vegetație, acces la sursă de apă, unde animalele sălbatice vor avea condiții mai apropiate de habitatul lor natural. De asemenea, este prevăzută și o încăpere pentru iernarea urșilor. Voliera nouă va avea o suprafață de șase metri pătrați, mai mare decât ceea ce există în prezent la Grădina Zoologică pentru urși (cuști de 30 metri pătrați).”, informează Primăria Chișinău.

Lucrările propriu-zise pe teren au început în această săptămâna, prin amenajarea landșaftului, iar termenul de finalizare a proiectului este stabilit pentru luna octombrie curent. Intervențiile cu utilizarea tehnicii speciale vor fi executate pe timp de noapte, de vreme ce ziua Grădina Zoologică are program pentru vizitatori

Proiectul a fost realizat de Întreprinderea Municipală Institutul de Proiectări „ChișinăuProiect”.

Foto: chisinau.md

Foto: chisinau.md

Foto: chisinau.md

Foto: chisinau.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram