/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Ambasada canadiană, un nou mesaj pentru Chișinău: „Canada e gata să colaboreze cu guvernul legitim democratic al Moldovei”

14 iunie 2019, ora 13:04

Reprezentanții Ambasadei Canadei în Republica Moldova cu sediul la București a publicat un nou mesaj pentru autoritățile de la Chișinău. Aceștia spun că sunt gata să colaboreze cu „Guvernul legitim democratic” din Republica Moldova. 

„Canada continuă să urmărească cu îngrijorare evoluțiile politice din Moldova, luând notă de deciziile adoptate de Parlamentul Republicii Moldova, inclusiv privind formarea coaliției guvernamentale. Canada este pregătită să colaboreze cu guvernul legitim democratic al Republicii Moldova pentru a sprijini democrația și statul de drept. Canada îndeamnă din nou toate părțile să se angajeze în mod pașnic în dialog constructiv pentru a depăși criza actuală. Orice rezoluție trebuie să respecte standardele democratice internaționale, statul de drept și să reflecte voința democratică a poporului moldovenesc”, se menționează în mesajul reprezentanței Canadei.

Vezi și:

Canada, îngrijorată de situația din Moldova și de ultimele decizii ale Curții Constituționale. Mesajul Ambasadei canadiene

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram