/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/FOTO/ Pentru PD semnează și morții. Cum au fost de fapt colectate semnăturile medicilor din Drochia

missing
14 iunie 2019, ora 13:09

După ce într-un comunicat de presă, Partidul Democrat (PDM) a declarat că se bucură pentru susținerea pe care medicii din țară o arată în legătură cu depășirea actualei situații de pe scena politică, fiica uneia dintre angajatele Spitalului Raional din Drochia „Nicolae Testemițeanu” a scris pe Facebook că semnătura mamei sale a fost fraudată și a fost pusă în lista pro Guvernul Filip, iar una din semnatare nu se află în viață de peste un an. 

„Nimic mai disperat și mai dureros decât o țară fără viitor. Acțiunile ilegale și comportamentul fraudulos al PD, deja nu au limite! Lilia Mocanu este mama mea, medic narcolog în raionul Drochia, fără acordul ei a fost fraudată semnătura și pusă în lista pro Guvernul Filip, deși cu desăvârșire este împotrivă și susține Guvernul Sandu. Alte persoane, cum ar fi Galescu Liuba este decedată de un an și jumătate. Ciausciuc Irina nu mai activează de jumate de an în cadrul instituției, precum în rândul altor persoane este semnătura falsă sau lipsește semnătura. P. S. Nici o funcție și nici un salariu nu poate sa înlocuiască verticalitatea și demnitatea ta de om! Vă lipsiți copiii de viitor”, a scris Ira Mocanu-Rotaru pe pagina sa de Facebook.

Mai jos este atașată lista semnatarilor.

Foto: facebook/ Ira Mocanu-Rotaru

 

Contactat de TV8, purtătorul de cuvânt al Partidului Democrat, Vitalie Gamurari, nu a răspuns la telefon pentru a veni cu o reacție.

Directoarea Spitalului Raional din Drochia „Nicolae Testemițeanu”, Maximciuc Galina, de asemenea, nu a răspuns la telefon pentru a comenta cazul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram