/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Primele mesaje ale deputaților ACUM după anunțul PD: Trăiască libertatea!

missing
14 iunie 2019, ora 17:47

Deputații Blocului ACUM au scris primele mesaje adresate cetățenilor, după anunțul făcut de Partidul Democrat că se retrage de la guvernare și pleacă în opoziție.

„Am demonstrat că și pe cale pașnică putem debarca de la guvernare caracatița mafiotă”, a scris pe facebook, deputatul Grigore Novac.

„A căzut dictatura, traiască libertatea. Felicitări cetățeni pentru demnitate”, a scris și Maria Ciobanu.

„Felicitări țară! Felicitări poporului! Avem mult de muncit de azi”, susține vicepreședintele Parlamentului, Alexandru Slusari.

„PD a recunoscut înfrângerea, vor elibera toate instituțile statului. ACUM trebuie să trecem la muncă, să fie pedepsiți hoții de miliarde, să fie pedepsiți cei care și-au bătut joc de oameni prin fabricarea de dosare penale. Doar așa vom dezvolta Republica Moldova. Poporul a învins!”, a scris deputatul Petru Frunze.

Liderii Blocului ACUM au anunțat o conferință de presă pentru ora 18.30 în cadrul căreia vor vorbi despre decizia democraților și vor anunța ce urmează să facă mai departe.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram