/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/UPDATE/ Tânărul care a decedat în urma accidentului rutier este din Cahul. Deocamdată, șoferul nu a fost găsit de polițiști

missing
14 iunie 2019, ora 09:30

UPDATE: ORA 09:30 În această noapte în jurul orei 1:25 dispeceratul Direcție Poliție a municipiului Chișinău a fost alertat că la intersecția bulevardului Dacia cu Decebal s-a produs un accident rutier.

La fața locului polițiștii au stabilit că automobilul de marca Toyota a tamponat două persoane pe trecerea de pietoni. Cele două traversau regulamentar strada. Este vorba de un tânăr de 22 de ani din raionul Cahul, în urma accidentului a decedat pe loc, iar minora de 17 s-a ales cu leziuni corporale. Ea a fost preluată de un echipaj medical și transportată la Centrul Mamei și a Copilului pentru a i se acorda îngrijiri medicale. 

În acest context a fost pornită o cauză penală. La moment polițiștii depun toate eforturile pentru a identifica șoferul care a fugit de la fața locului. Toate circumstanțele vor fi stabilite în cadrul cauzei penale care a fost pornită pe marginea accidentului dat. Informația a fost confirmată de ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati.

UPDATE: ORA 8:20 Accident mortal pe bulevardul Dacia din capitală. O persoană ar fi decedat, iar alta ar fi fost transportată de urgență la spital. Totul a avut loc în această noapte.

Din imaginile postate pe o rețea socială, putem vedea că la fața locului se afla o echipa de medici și polițiști. Potrivit comentariilor postării, cei doi ar fi traversat strada regulamentar.

Șoferul automobilului s-ar fi aflat în stare de ebrietate. După impact, acesta ar fi abandonat mașina și a fugit de la fața locului, în scurt timp acesta ar fi fost găsit.

Șoferul beat, viteza, bancheta din spate erau cinci. După tamponare nu sa oprit, dar a fost ajuns de un șofer de TAXI care la reținut la cuza voda cu Dacia”, a scris un martor.

Contactată, ofițera de presă a Poliției Capitalei, Natalia Stati ne-a declarat că se documenteze referitor la acest accident.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram