/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ Marșul poporului se amână! Motivul anunțat de prim-ministra Maia Sandu

15 iunie 2019, ora 11:09

Marșul poporului, planificat de ACUM și PSRM pentru mâine, se amână, a anunțat azi prim-ministra Maia Sandu. Motivul anunțat de Sandu este că o asemenea manifestație necesită o bună organizate, inclusiv cu implicarea forțelor de ordine, care însă ar putea să nu fie pregătite pentru acest exercițiu și că angajații Poliției au nevoie să se odihnească.

„Noi zicem să le dăm un răgaz polițiștilor și să amânăm marșul poporului pentru mai târziu. Capii acestui clan mafiot care au uzurpat puterea au plecat din țară. Vrem să vă asigurăm că, în momentul în care justiția va fi funcțională, toți cei care se fac responsabili, inlcusiv Plahotniuc, vor fi aduși în țară și vor răspunde pentru toate abuzurile pe care le-au comis”, a declarat Maia Sandu.

Manifestația urma să aibă loc mâine, de la ora 11:00, în fața Parlamentului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram