/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Pericol de accidente! Două plăci de beton de pe un traseu s-au desprins din cauza caniculei

missing
15 iunie 2019, ora 19:23

Porțiune periculoasă pentru șoferi pe un traseul din raionul Criuleni. Din cauza temperaturilor înalte două plăci de beton s-au ridicat în apropiere de localitatea Bălţata. Plăcile au format o rampă care ar putea duce la accidente rutiere.

Potrivit autoblog.md, șoferii trebuie să fie atenți când merg pe această porțiune de drum pentru a evita un accident.

Deocamdată, trecătorii au delimitat zona periculoasă cu mai multe crengi, însă nu se cunoaşte cât vor sta acolo în situaţia în care va fi vânt.

Solicitat de TV8, șeful Serviciului operativ al Administrației de Stat a Drumurilor, Sergiu Căpățână, a spus că aceste plăci din beton cimentic ar fi putut, într-adevăr, să se desprindă din cauza căldurilor. Potrivit lui, responsabilii de drumuri au primit indicații să supravegheze porțiunile de traseu care sunt acoperite anume cu acest material.

Sergiu Căpățână spune că dacă aceste plăci se ridică la o înălțime de câțiva centimetri ar putea provoca accidente.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram