/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Noul ministru al Apărării a fost prezentat astăzi corpului de comandă al Armatei Naționale

15 iunie 2019, ora 13:18

Noul ministru al Apărării, Pavel Voicu, a fost prezentat astăzi corpului de comandă al Armatei Naționale, de către șefului statului, Comadantul  Suprem al Forțelor Armate, Igor Dodon.  

Pavel Voicu a fost propus în calitate de ministru al Apărării, fiind până acum consilierul lui Igor Dodon pentru misiuni speciale. Potrivit site-ului Președinției, din anul 1995, Pavel Voicu a activat în diferite funcții în cadrul Inspectoratului de Poliție Ungheni, Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice și Corupției¸ Centrului Național Anticorupție. A deținut funcțiile de comisar al Comisariatului Raional de Poliție din Călăraşi și Cimișlia, șef al Inspectoratului de Poliție sect. Buiucani mun. Chișinău, iar din februarie 2016 – șef al Inspectoratului de Poliție mun. Bender”.

Pavel Voicu a absolvit Academia ,,Ştefan cel Mare” a MAI și Academia de Administrare Publică pe lângă Preşedintele Republicii Moldova. Este doctorand al Institutului de Cercetări Juridice și Politice – Universitatea Academiei de Științe a Republicii Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram