/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

În perioada estivală vor fi folosite toate pistele de trecere a frontierei. Familiile cu copii vor avea prioritate

missing
16 iunie 2019, ora 08:58

Mobilizare maximă pentru fluidizarea traficului transfrontalier în perioada estivală, atunci când, potrivit datelor din anii precedenți, trafic sporește cu până la 20%. În acest sens a fost semnat un plan comun de acțiuni între Serviciul Vamal și Poliția de Frontieră, orientate spre accelerarea tranzitului transfrontalier în perioada 15 iunie – 31 august curent.

Măsurile adoptate de ambele autorități se referă la suplinirea numărului de inspectori și al echipamentelor de verificare, precum și implicarea conducerii posturilor în efectuarea controlului vamal și respectiv, de frontieră. Totodată, sunt mobilizați și ofițeri antifraudă, care vor prelua documentarea încălcărilor consemnate, fără a-i distrage pe ofițerii de la linia de control.

De asemenea, în cazul unui flux sporit, vor fi utilizate toate pistele de control, indiferent de sensul de traversare, inclusiv cele destinate corpului diplomatic. Tot pe banda corpului diplomatic vor fi direcționate și familiile cu copii, precum și persoanele cu necesități speciale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram