/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Precizările Poliției referitor la reținerea lui Usatîi. „I se vor aplica prevederile celor mai recente decizii ale instanțelor din Moldova

missing
16 iunie 2019, ora 17:08

După ce Renato Usatîi a fost reținut la intrarea în țară, Poliția precizează că acestuia i se vor aplica prevederile celor mai recente decizii ale instanțelor de judecată din Republica Moldova.

Totodată, Poliția precizează că „nu se va substitui niciodată justiției, în niciun context, indiferent de numele sau funcția publică a celui care, potrivit legilor Republicii Moldova sau deciziilor unei instanțe de judecată, este supus unei sancțiuni temporare sau definitive”. 

Într-un comunicat de presă al instituției se spune că „Poliția a asigurat ordinea și liniștea publică, pentru ca circulația în punctul de trecere a frontierei  să nu fie perturbată”.

Totodată, acțiunile de protest desfășurate de către susținătorii lui Renato Usatîi au avut loc fără incidente.

A fost reținut de polițiști chiar la intrarea în țară. Renato Usatîi este transportat la PCCOCS

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram