/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Urmăriți astăzi emisiunea Cutia Neagră. Vladislav Gribincea și Igor Munteanu vor analiza „la rece” situația din justiție

missing
16 iunie 2019, ora 15:20

Săptămâna curentă au avut loc un șir de evenimente care au schimbat serios situația din Republica Moldova la nivel politic. Urmăriți astăzi, la Cutia Neagră, o analiză „la rece” a metamorfozelor prin care trece Curtea Constituțională, o analiză a justiției oferită de preşedintele Centrului de Resurse Juridice din Moldova, Vladislav Gribincea și deputatul Igor Munteanu.

Mariana Rață va încerca să discute prin telefon și cu președintele Curții Constituționale, Mihai Poalelungi, fostul  președinte al CC, Alexandru Tănase și cu șeful Procuraturii Generale, Eduard Harunjen.

Emisiunea începe la ora 20.00.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram