/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Cei șase polițiștii, demiși săptămâna trecută, au fost azi restabiliți în funcție

missing
17 iunie 2019, ora 20:21

Cei șase polițiștii ai Direcţiei nr.6 a Inspectoratului Naţional de Investigaţii, care au fost demiși la data de 12 iunie din funcție, au fost restabiliți azi prin ordinul șefului-interimar al Inspectoratului General al Poliţiei, Gheorghe Balan.

Polițiștii au fost invitați ieri, 16 iunie la Ministerul Afacerilor Interne de către noul ministru, Andrei Năstase pentru a le propune acestora aceleași funcții. Informațiile au fost confirmate pentru TV8 din surse din cadrul MAI-ului.

De asemenea, subdiviziunea Inspectoratului Naţional de Investigaţii, îşi continuă activitatea în regim ordinar de lucru, conform legii, potrivit unui comunicat a Poliției Republicii Moldova.

Cei șase polițiști vor reveni oficial mâine la posturile de muncă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram