/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/FOTO. VIDEO/ Andrei Năstase și-a prezentat biroul de la MAI. Cum arată acesta

missing
17 iunie 2019, ora 17:32

După ce ministrul Afacerilor Interne, Andrei Năstase, a fost prezentat astăzi de către prim-ministra, Maia Sandu, angajaților MAI, jurnaliștii l-au îndemnat pe ministru să le facă o mică excursie în biroul său de muncă. În acest sens, Andrei Năstase a spus că deocamdată nici nu a reușit să se așeze în fotoliu. 

„Cât privește mobilierul este probabil ultima mea preocupare. Eu sunt sigur că este nevoie de anumite lucruri, cum este calculatorul, niște telefoane. Sunt lucruri necesare activității de ministru și bineînțeles le voi pune în aplicare la maximum”, a spus ministrul Afacerilor Interne.

Mai jos puteți vedea o serie de fotografii în care este prezentat cabinetul ministrului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram