/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Record! Un tricou s-a vândut cu peste cinci milioane de dolari

17 iunie 2019, ora 07:35

Tricoul unui renumit jucător de baseball american a fost vândut la o licitație cu 5,6 milioane de dolari. Acesta este un record absolut în domeniul licitațiilor cu articole sportive.

Tricoul de joc i-a aparţinut legendarului Babe Ruth și a fost purtat în anii ’20, pe când juca la echipa „New York Yankees”. Pe interiorul gulerului este brodat numele „Ruth”, iar toţi nasturii de la tricou sunt cei originali, scrie Mediafax.

Suma plătită în cadrul acestei licitaţii a depăşit recordul deţinut de un alt tricou, pe care l-a purtat acelaşi Babe Ruth, care s-a vândut anterior cu 4,4 milioane de dolari.

Babe Ruth a fost un jucător de baseball american, care a jucat 22 de sezoane în Liga Superioară  între anii 1914 și 1935. El a fost cel mai bun marcator din istoria baseball-ului până în 1974 când recordul său de 714 puncte a fost depășit.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram