Vicepreședintele Partidului Democrat, Adrian Candu, care plecase din țară înainte ca formațiunea să anunțe că se retrage de la guvernare, revine astăzi în R. Moldova.

Un cititor al TV8.md a expediat un mesaj la adresa redacției prin care anunță că Adrian Candu se află printre pasagerii avionului care circulă pe ruta Londra-Chișinău. Aeronava urmează să aterizeze pe aeroport la ora 19:35.

Și democratul Vladimir Cebotari a afirmat astăzi că Adrian Candu urmează să aterizeze în această seară la Chișinău.

Întrebat de jurnaliști unde este Vladimir Plahotniuc, democratul i-a îndemnat pe aceștia să-i expedieze liderului PD mesaje și să-l întrebe personal unde se află. „El răspunde la mesaje”, a dat asigurări Cebotari.

„Dumnealui a avut o deplasare planificată pentru vineri dimineață pe care a trebuit să o amâne până avem Consiliul Politic al partidului și luăm decizia, dar au fost și alte rațiuni ce țin de securitatea personală și a familiei lui”, a precizat Cebotari.

Jurnaliștii au insistat cu întrebarea, dorind să afle dacă Vladimir Plahotniuc a părăsit R. Moldova prin Transnistria.

„El circulă pe căile legale. Unde se poate. Unde circulați și dumneavoastră. Exact în aceeași manieră. Nu într-o altă formă”, s-a eschivat Cebotari să dea un răspuns concret la întrebare.

Amintim că astăzi, liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a declarat că Vladimir Plahotniuc s-ar afla în R. Moldova, potrivit informațiilor pe care le deține din surse sigure.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!