Astăzi, Parlamentul din România urmează să dezbată și să voteze moţiunea de cenzură depusă de Opoziţie la adresa Guvenrului Dăncilă. În acest sens, Viorica Dăncilă a declarat, că nu are emoţii cu privire la moţiunea de cenzură şi că are încredere în colegii din PSD şi ALDE. Premierul a afirmat că nu va discuta cu liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu înainte de votul moţiunii de cenzură, transmite Mediafax

Nu am nicio emoţie, am încredere în colegii mei, am încredere în partenerii de alianţă”, a declarat Viorica Dăncilă.

Întrebat dacă va discuta cu parlamentarii din PSD sau cu liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, şeful Executivului a răspuns că nu mai este necesar.

Nu cred că este nevoie. Sunt oameni încare am încredere. Oameni care dau dovadă de foarte multă responsabilitate şi astăzi vom vedea rezultatul”, a răspuns Dăncilă.

Parlamentul dezbate şi votează, astăzi, 18 iunie moţiunea de cenzură depusă de Opoziţie la adresa Guvenrului Dăncilă. Pentru ca aceasta să treacă sunt necesare 233 de voturi, din totalul de 465 de parlamentari.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!