/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Din funcția de ministră, în cea de vicespeaker. Monica Babuc, aleasă vicepreședintă a Parlamentului

missing
18 iunie 2019, ora 15:17

Deputata PDM Monica Babuc a fost aleasă astăzi vicepreședintă a Parlamentului cu votul majorității deputaților prezenți în sală. Aceasta va ocupa fotoliul de vicespeaker alături de colegii din alte fracțiuni: Ion Ceban, Alexandru Slusari și Mihai Popșoi.

În cadrul aceleiași ședințe, deputații Pavel Filip și Sergiu Sîrbu au fost aprobați în calitate de membri ai Biroului permanent din partea PDM. Fracțiunea PDM l-a desemnat pe Andrian Candu în calitate de membru al delegației Parlamentului Republicii Moldova la APCE, iar Vladimir Cebotari – membru supliant.

În vechea componență a Guvernului, condus de Pavel Filip, Monica Babuc a ocupat funcția de ministră a Educației, Culturii și Cercetării.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram