/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Dondușeni: O fetiță de doi ani a căzut de pe geamul unui apartament

missing
18 iunie 2019, ora 11:04

O fetiță de doi ani, din raionul Dondușeni, a căzut ieri de pe geamul unui apartament situat la etajul doi al unui bloc de locuințe, transmite IPN.

Potrivit Eugeniei Molceanov, ofițeră de presă a Inspectoratului de Poliție Dondușeni, părinții se aflau împreună cu fetița la bucătărie. „Urcându-se pe pervazul geamului, copila s-a sprijinit de plasa antițânțar și a căzut în gol. Ea a fost transportată la Spitalul raional Dondușeni, ulterior la Spitalul Clinic municipal Bălți”, scrie sursa citată.

Potrivit Eugeniei Molceanov, familia este caracterizată pozitiv, în vizorul poliției nu s-a aflat, notează IPN.

De asemenea, șeful Secției Chirurgie a SCM Bălți, Anatol Bernic, a declarat pentru IPN că minora a suferit un traumatism cranio-cerebral închis, comoție cerebrală și contuzia organelor abdominale. Starea ei de sănătate este stabilă, a fost transferată din secția terapie intensivă în secția chirurgie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram