/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO. VIDEO/ O mașină, înghițită de pământ, iar alte câteva acoperite de apă. Imaginile, surprinse după ploaia de azi

18 iunie 2019, ora 15:59

Mașinile se pare că au avut cel mai mult de suferit astăzi. Asta după ce în acestă după-amiază a plouat puternic pe întreg teritoriul țării. Din imagini putem vedea cum unele automobile înotau la propriu, iar o altă mașină de pe bulevardul Traian din sectorul Botanica al capitalei a fost înghițită de pământ. Imaginile foto au fost transmise redacției, de către un cititor TV8.

Din imaginile video putem vedea cum un magazin alimentar a fost inundat, iar două mașini au fost acoperite de apă. Imaginile au fost surprinse pe strada Uzinelor din sectorul Ciocana al capitalei.

În alte câteva clipuri vedem că strada Uzinelor, Meșterul Manole, Gavriil Bănulescu-Bodoni și pe strada Muncești din capitală au fost inundate, iar mașinile circulau cu viteza redusă.

Video: Facebook/ Порумбеску Ваня

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram