/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Mesajul Angelei Merkel pentru Maia Sandu, după ce aceasta a devenit prim-ministră

missing
18 iunie 2019, ora 10:04

Cancelara Germaniei, Angela Merkel, i-a transmis un mesaj omologei sale Maia Sandu, noua prim-ministră a Republicii Moldova. Aceasta o felicită cu depășirea crizei constituționale din Moldova și o invită într-o vizită la Berlin.

„Vă felicit pentru alegerea dvs. Curajul, energia și rezistența dvs. personală au contribuit la soluționarea pașnică a crizei constituționale. Țara dvs. se confruntă acum cu provocări politice și economice. Guvernul Germaniei este gata să vă ofere suport pentru efortul dvs. de a realiza reforme pro-europene, democratice și orientate spre viitor”, se spune în mesajul Angelei Merkel.

Guvernul condus de Maia Sandu a fost investit pe 8 iunie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram