Partidul Democrat și-a delegat astăzi membrii în cadrul Comisiilor permanente ale Parlamentului. Reprezentanții formații vor conduce trei comisii, potrivit deciziei anterioare adoptate de legislatorii Blocului ACUM și Partidul Socialiștilor.

Violeta Ivanov va fi președinta Comisiei Mediu și Dezvoltare Regională, Comisia Administrație Publică va fi condusă de Vasile Bîtca, iar Elena Bacalu a fost înaintată pentru funcția de președintă a Comisiei Protecție Socială, Sănătate și Familie.

O singură comisie parlamentară, cea pentru drepturile omului și relații interetnice, rămâne deocamdată fără președinte, care urmează a fi înaintat de fracțiunea Partidului Șor.

Amintim că în legislatura anterioară Parlamentul a avut zece comisii permanente. Acum a fost create Comisia de Control al Finanțelor Publice a fost aprobată în ședința plenară din 31 mai 2018.

Vedeți mai jos cine sunt deputații aleși președinți ai celorlalte comisii parlamentare, la ședința anterioară a Parlamentului.

Comisiile Parlamentului au fost formate. Fracțiunea PD va conduce trei structuri

 

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!