/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Partidul Democrat va conduce trei comisii parlamentare. Cine sunt președinții structurilor

missing
18 iunie 2019, ora 16:36

Partidul Democrat și-a delegat astăzi membrii în cadrul Comisiilor permanente ale Parlamentului. Reprezentanții formații vor conduce trei comisii, potrivit deciziei anterioare adoptate de legislatorii Blocului ACUM și Partidul Socialiștilor.

Violeta Ivanov va fi președinta Comisiei Mediu și Dezvoltare Regională, Comisia Administrație Publică va fi condusă de Vasile Bîtca, iar Elena Bacalu a fost înaintată pentru funcția de președintă a Comisiei Protecție Socială, Sănătate și Familie.

O singură comisie parlamentară, cea pentru drepturile omului și relații interetnice, rămâne deocamdată fără președinte, care urmează a fi înaintat de fracțiunea Partidului Șor.

Amintim că în legislatura anterioară Parlamentul a avut zece comisii permanente. Acum a fost create Comisia de Control al Finanțelor Publice a fost aprobată în ședința plenară din 31 mai 2018.

Vedeți mai jos cine sunt deputații aleși președinți ai celorlalte comisii parlamentare, la ședința anterioară a Parlamentului.

Comisiile Parlamentului au fost formate. Fracțiunea PD va conduce trei structuri

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram