/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/FOTO/ Patru indivizi, încătușați pe o stradă din Chișinău! Ar fi fost implicați într-un omor

missing
19 iunie 2019, ora 09:46

Patru indivizi au fost reținuți și încătușați ieri, pe o stradă din Chișinău. Aceștia sunt bănuiți de huliganism și că ar fi implicați într-un omorul uni bărbat de 39 de ani, de la Nisporeni. Crima ar fi avut loc pe 25 mai 2019. 

„Imediat după comiterea infracțiunii a fost identificat și reținut un bărbat de 24 de ani, domiciliat în aceeași localitate, de la acesta fiind ridicată arma din care au fost efectuate împușcăturile în direcția victimei. În cadrul acțiunilor întreprinse, s-a stabilit implicarea la comiterea infracțiunii a încă patru persoane, cu vârstele cuprinse între 21 și 38 de ani, care s-au eschivat de organul de urmărire penală, ascunzându-se pe teritoriul mun. Chișinău”, informează serviciul de presă al Inspectoratului General de Poliție (IGP).

Indivizii au fost reținuți cu suportul angajaților Brigăzii de poliție cu destinație specială ”Fulger”.

Potrivit Poliției, în cadrul acțiunilor de reținere și percheziție la aceste persoane au fost depistate și ridicate mai multe arme și muniții, legalitatea deținerii cărora la moment este verificată.

Dacă le va fi demonstrată vinovăția, suspecții riscă până la 20 de ani de închisoare sau detenție pe viață, iar pentru săvârșirea huliganismului agravat, închisoare de până la șapte ani.

Foto: IGP

Foto: IGP

Foto: IGP

Foto: IGP

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram