/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Grăbiți-vă! A mai rămas o zi pentru a vă înregistra echipa la Hackathonul media „Puterea a cincea”

missing
19 iunie 2019, ora 11:25

A mai rămas o zi pentru a vă înregistra echipa la cea de-a V-a ediție a Hackathonului media „Puterea a cincea”, organizat de Centrul pentru Jurnalism Independent, ediție care va avea tema: multimedia.

„Centrul pentru Jurnalism Independent organizează la sfârșitul lunii iunie o nouă ediție a hackathonului Puterea a cincea, cu tema multimedia, din dorința de a ajuta jurnaliștii să interacționeze mai ușor cu consumatorii de media. Experiența ultimilor ani a demonstrat că formatele multimedia atrag cei mai mulți cititorii și, cel mai important, îi fac fideli. În prezent, provocarea cea mai mare a jurnaliștilor este să spună multe în cuvinte puține. Este o misiune pe cât de simplă la prima vedere, pe atât de complicată în momentul în care încerci să pătrunzi în esența lucrurilor. Prin urmare, împreună cu colegii, am decis să provocăm jurnaliștii, dezvoltatorii IT, bloggerii, să-și unească eforturile pentru a dezvolta noi aplicații multimedia care ar ajuta instituțiile de presă să-și prezinte materialele jurnalistice într-un mod cât mai atractiv și interactiv pentru cititori. Știm că este o sarcină nu tocmai ușoară, dar, cu siguranță, nu și imposibilă. Doritorii de a face față acestei provocări mai au la dispoziție câteva zile pentru a se înregistra în concurs”, spune Mariana Tabuncic, coordonatoare de programe, CJI.

Evenimentul se va desfășura în perioada 28-30 iunie 2019. Participanții sunt încurajați să dezvolte instrumente şi aplicații multimedia, cu ajutorul cărora materialele jurnalistice pot fi prezentate într-un format atractiv şi interactiv pentru cititori.

Detalii despre hakaton aflați AICI, iar înregistrarea o puteți face AICI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram