/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Maia Sandu, despre surparea blocului de la Otaci: Oamenii au fost evacuați înainte de prăbușire

missing
19 iunie 2019, ora 23:20

Prim-ministra Maia Sandu afirmă că locatarii blocului din Otaci, o parte a căruia s-a surpat în această seară, au fost evacuați înainte ca blocul să se prăbușească. 

”Oamenii au fost evacuați înainte de prăbușire și acum sunt în siguranță. Locatarilor li s-a acordat primul ajutor și au fost realocați într-un spațiu sigur. La fața locului se află Şeful Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale. Mâine, în ședința guvernului, vom discuta despre modalitățile de sprijin al oamenilor care au avut de suferit și au rămas fără locuințe și vom iniția o investigație a accidentului produs”, a comentat premierul.

Incidentul s-a produs în această seară, la ora 21:20. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit.

Vezi și:

/VIDEO.FOTO/ DETALII despre incidentul de la Otaci! Clădirea s-a surpat de la al nouălea nivel până la primul

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram