/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Ar fi cultivat plante de mac în propria gospodărie. O femeie din Ialoveni, cercetată penal

missing
19 iunie 2019, ora 09:58

O femeie în vârstă de 49 de ani din satul Bardar, raionul Ialoveni, este cercetată penal în stare de libertate, pentru că s-ar fi ocupat cu îngrijirea și cultivarea plantelor de mac în propria gospodărie. Acum ea riscă o pedeapsă de la unul până la șase ani de închisoare.

„Polițiștii au efectuat percheziții autorizate la domiciliul acesteia, în urma căreia au  depistat, 73 plante de mac, care erau cultivate chiar în grădina gospodăriei unde locuiește femeia. Plantele au fost ridicate, sigilate conform procedurii și expediate la laboratorul criminalistic pentru efectuarea expertizelor”, informează Poliția capitalei.

Polițiștii au inițiat operațiunea „MAC” cu scopul de a combate traficul ilicit de droguri de origine vegetală, de depistare și nimicire a plantelor cu conținut narcotic, precum și identificarea persoanelor care le cultivă ilegal.

Poliţia capitalei va întreprinde toate acţiunile legale de contracare a infracţiunilor legate de droguri. Totodată, cetăţenii sunt rugaţi să infomeze la serviciul unic 112, atunci când deţin informaţii despre cultivarea plantelor cu conţinut narcotic.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram