/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 817: Planul G7, atacuri sângeroase și „dublă lovitură”! Zelenski e contrazis, iar Medvedev îl amenință

Bărbatul care a atacat procurora din Hâncești a fost identificat

missing
20 iunie 2019, ora 12:17

Bărbatul care a comis astăzi un atac asupra procurorei din Hâncești a fost identificat de oamenii legii, în baza imaginilor video care au fost ridicate de polițiști.

Șeful adjunct al Inspectoratului de Poliție Hâncești, Ion Pârău, a confirmat acest lucru pentru TV8, dar a precizat că bărbatul nu a fost reținut deocamdată.

„A fost identificat, dar în prezent efectuăm măsuri operative pentru a stabili locul aflării acestuia și a-l reține”, a spus Pârău.

Omul legii ne-a dezvăluit că atacatorul a fost cercetat anterior într-un dosar care s-a aflat în gestiunea procurorei.

Amintim că o procuroră a fost atacată în această dimineață la Hâncești. Femeia a fost lovită cu un obiect dur în cap și a fost transportată ulterior la spital.

O procuroră din Hâncești, atacată. A fost lovită în cap

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram