Trei persoane, printre care un minor, au fost transportate la spital după ce în locuința lor a fost detonată o grenadă. Potrivit medicilor, unul dintre tineri a fost operat la picior. Pacienții sunt în stare stabilă. Poliția cercetează cazul.

Explozia s-a produs în jurul orei unu, în apartamentul pe care tinerii îl închiriau. În timpul cercetărilor, experții au găsit și inelul unei grenade.

La fața locului polițiștii au stabilit că-n apartamentul dat locuiau patru persoane, două tinere și doi băieți . Ulterior, la bucătărie s-a produs și explozia. Preliminar, la fața locului, ar merge vorba că ar fi explodat o grenadă”, Natalia Stati, ofițer de presă a Poliției Capitalei.

Trei dintre ei au fost transportați la spital, cu diferite traumatisme. Acum, aceștia se află în stare stabilă.

Pacienții au fost stabilizați. Un pacient a fost operat, pentru că avea factură la picior. Acum după stabilizare se află în secție, în stare stabilă. Minora nu e la noi, e dusă la Ignatenco”, Vasile Șovgur, purtător de cuvânt, IMU.

De la tineri au fost prelevate analize de sânge pentru a se stabili dacă se aflau în stare de ebrietate sau sub influența drogurilor. Tinerii au între 17 și 23 de ani.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!