/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Proiectul de lege privind interzicerea magazinelor „duty free” a fost înregistrat în Parlament

20 iunie 2019, ora 17:57

Deputații Blocului ACUM au înregistrat în Parlament un proiect de lege prin care să fie interzise benzinăriile, magazinele, barurile și restaurantele „duty free” la granița Republicii Moldova și în regiunea transnistreană. Despre aceasta a scris astăzi pe pagina sa de Facebook, deputatul fracțiunii PAS Blocul ACUM Sergiu Litvinenco. 

„Suntem unica țară din lume care are așa ceva. Înțelegem pentru cine s-au făcut aceste legi. De aceea este imperios necesar să anulăm aceste prevederi. Benzinării duty free, magazine, baruri și restaurante duty free la intrarea în Republica Moldova și la intrarea în regiunea transnistreană nu vor mai exista”, a scris Sergiu Litvinenco pe rețelele de socializare.

Anterior, prim-ministra Maia Sandu a anunțat că va cere Parlamentului să elaboreze în regim de urgență un proiect de lege în acest sens.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram