/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Reacția celor de la „Poșta Moldovei” la declarațiile lui Sandu precum că directorii întreprinderii trebuie demiși

missing
20 iunie 2019, ora 18:37

Conducerea Întreprinderii de Stat „Poșta Moldovei” a venit cu o reacție la declarațiile făcute azi de prim-ministra Maia Sandu la ședința Guvernului, precum că angajații întreprinderii nu și-ar îndeplini corespunzători atribuțiile de serviciu și că cei de la conducere ar trebui să fie demiși. Într-un răspuns la o solicitare a TV8.md, reprezentanții instituției spun că acuzațiile premierului sunt nefondate.

„Conducerea Î.S „Poșta Moldovei” consideră acuzațiile prim-ministrei Maia Sandu, făcute astăzi la ședința Guvernului – nefondate. Un funcționar de rang înalt nu poate opera cu acuzații ori cere demisii fără a prezenta probe concludente, bazându-se doar pe cele auzite pe culoar.

Insultele fără temei denigrează imaginea celor peste 5100 de angajaţi care prestează servicii poştale în 1527 de localităţi. A afirma, precum că Î.S “Poșta Moldovei” nu-și îndeplinește obligațiunile față de cei din presa scrisă, fără a stipula despre care cazuri sau agenţi economici este vorba, înseamnă a desconsidera munca depusă de către toți angajații întreprinderii”, comentează reprezentanții Î.S. „Poșta Moldovei”.

Vezi și:

/VIDEO/ Premierul Maia Sandu cere demiterea conducerii întreprinderii Poșta Moldovei

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram