Conducerea Întreprinderii de Stat „Poșta Moldovei” a venit cu o reacție la declarațiile făcute azi de prim-ministra Maia Sandu la ședința Guvernului, precum că angajații întreprinderii nu și-ar îndeplini corespunzători atribuțiile de serviciu și că cei de la conducere ar trebui să fie demiși. Într-un răspuns la o solicitare a TV8.md, reprezentanții instituției spun că acuzațiile premierului sunt nefondate.

„Conducerea Î.S „Poșta Moldovei” consideră acuzațiile prim-ministrei Maia Sandu, făcute astăzi la ședința Guvernului – nefondate. Un funcționar de rang înalt nu poate opera cu acuzații ori cere demisii fără a prezenta probe concludente, bazându-se doar pe cele auzite pe culoar.

Insultele fără temei denigrează imaginea celor peste 5100 de angajaţi care prestează servicii poştale în 1527 de localităţi. A afirma, precum că Î.S “Poșta Moldovei” nu-și îndeplinește obligațiunile față de cei din presa scrisă, fără a stipula despre care cazuri sau agenţi economici este vorba, înseamnă a desconsidera munca depusă de către toți angajații întreprinderii”, comentează reprezentanții Î.S. „Poșta Moldovei”.

Vezi și:

/VIDEO/ Premierul Maia Sandu cere demiterea conducerii întreprinderii Poșta Moldovei

 

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!