/VIDEO/ Năstase spune unde, când și cum a plecat Plahotniuc din Republica Moldova

20 iunie 2019, ora 11:53

Ministrul de Interne Andrei Năstase a oferit detalii despre modul în care liderul PDM, Vlad Plahotniuc, a părăsit țara. 

„A părăsit Republica Moldova pe data de 14 iunie, cu un automobil de marcă Mercedes, prin „Transnistria”, a ajuns în Ucraina, în unul dintre orașele din Ucraina, a luat un avion, până într-un alt oraș din Ucraina, iar de acolo a plecat la Londra”, a spus Andrei Năstase.

Năstase spune că Plahotniuc și-a comandat în prealabil un avion privat, care l-a așteptat pe Aeroportul din Chișinău: „Dar probabil din frica că ar putea să fie oprit, obstrucționat, nu știu de ce ar avea el frică, a renunțat la acea  cursă charter și a plecat prin Ucraina”, a mai comentat ministrul de interne.

În același timp, Andrei Năstase afirmă că nu are deocamdată informații precise despre Ilan Șor, dacă a părăsit acesta țara și eventual, în ce mod a făcut-o.

Ieri, Andrian Candu, vicepreședintele PDM, recent întors de la Londra, a spus că s-a întâlnit cu Vlad Plahotniuc în Europa, dar a evitat să zică în ce țară se află acum liderul PDM.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram