/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Siegfried Mureșan, unul dintre deputații europeni care vin astăzi la Chișinău, anunță scopul vizitei

missing
23 iunie 2019, ora 12:25

Unul dintre membrii misiunii oficiale a Parlamentului European care va sosi astăzi la Chișinău, Siegfried Mureșan, a făcut public scopul vizitei oficialilor europeni în Republica Moldova.

Acesta a lansat un mesaj pe o rețea de socializare prin care susține că vin în Moldova pentru a evalua situația după preluarea atribuțiilor de către noul guvern.

„Mâine vom avea întâlniri cu prim-ministrul Republicii Moldova, Maia Sandu, cu viceprim-ministrul, Andrei Năstase, cu ministrul Afacerilor Externe, Nicolae Popescu și cu alți oameni politici. Mergem să evaluăm situația după preluarea atribuțiilor de către noul guvern. Vom ajuta Republica Moldova cu tot ce putem în aceste vremuri foarte importante”, a scris Siegfried Mureșan.

Delegația va fi condusă de președintele Comisiei pentru afaceri externe, David McAllister (Partirul Popular European, Germania).

Delegația Parlamentului include și alți doi deputați europeni pe lângă Siegfried Mureșan (PPE, România): Claire Moody (Alianța Progresistă a Socialiștilor și Democraților, Marea Britanie) și Heidi Hautala (Grupul Verzilor/Alianța Liberă Europeană, Finlanda).

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram