/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

ULTIMA ORĂ! S-a aflat doar două săptămâni în funcție - noul ministru al justiției a demisionat. Cine îl va înlocui

missing
23 iunie 2019, ora 16:40

Noul ministru al justiției în Guvernul Sandu, Stanislav Pavlovschi, a demisionat din funcție. Despre aceasta a anunțat prim-ministra Maia Sandu. Potrivit ei, Pavlovschi a înaintat o cerere de demisie. În locul lui Stanislav Pavlovschi, în fruntea Ministerului Justiției a fost numită Olesea Stamate, președinta Asociației pentru Guvernare Eficientă și Responsabilă.

Olesea Stamati este licențiată în drept, magistru în studii europene avansate la Colegiul Europei și avocat.

Potrivit Maiei Sandu, are experiență vastă în domeniile justiție, afaceri interne și reforma administrației publice centrale. „Îi mulțumesc că a acceptat propunerea de a face parte din echipa guvernamentală și îi doresc mult succes în activitate”, se spune în mesajul prim-ministrei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram