/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

/FOTO/ Bravo! Sambistele din Moldova au cucerit argint și bronz la Jocurile Europene de la Minsk

missing
24 iunie 2019, ora 14:35

Sambistele Paulina Eșanu și Sabina Artemciuc au cucerit două medalii pentru Republica Moldova la Jocurile Europene de la Minsk. Competiția se desfășoară în capitala Republicii Belarus în perioada 21 iunie – 1 iulie curent. 

Potrivit Comitetului Național Olimpic și Sportiv din Republica Moldova, sambista Sabina Artemciuc a cucerit argintul la JE de la Minsk. În drumul spre finala categoriei de greutate 60 kg, ea a trecut de georgianca Salome Abashidze și spaniola Jimenes Lopez Yaiza. În ultimul act, sportiva de 22 de ani a fost învinsă de reprezentanta gazdelor, Vera Harelikava.

Foto: olympic.md

Sambista Paulina Eșanu a cucerit bronzul la doar 18 ani. A început competiția de la 52 kg contra viitoarei finaliste, belorusa Marina Zharskaya, dar apoi a dispus de slovaca Sylvia Revilakova și ucraineanca Maria Buiok.

Foto: olympic.md

Moldova a cucerit trei medalii la sambo la Jocurile Europene de la Minsk. Denis Tachii, Sabina Artemciuc, Paulina Eșanu, medaliați la Jocurile Europene de la Minsk, și antrenorul Iulian Piatcovschi revin în țară mâine, 25 iunie, la ora 14:40, pe aeroportul din Chișinău.

Din echipa națională olimpică a Republicii Moldova, care participă la ediția a II-a a Jocurilor Europene de la Minsk, fac parte 50 de sportivi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram