/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ Vlad Filat s-a simțit plin de speranță astăzi pe Facebook

missing
24 iunie 2019, ora 19:22

Plin de speranță și cu zâmbetul pe buze. Așa a fost văzut azi, ex-premierul Vlad Filat pe pagina sa de Facebook. 

Administratorul paginii lui Filat a publicat o postare însoțită de câteva fotografii unde acesta apare zâmbind și bine dispus. În postare mai este indicată și locația, Judecătoria Buiucani, unde a avut loc ședința de astăzi a lui Filat.

Captură Foto: Facebook/ Vlad Filat

Astăzi s-a examinat cea de-a două cerere de revizuire a procesului lui Filat. Avocații lui Filat au înaintat cererea de recuzare a celor doi judecători din complet din motiv ca aceștia au participat la examinarea dosarului său și a sentinței și l-au condamnat la nouă ani de închisoare. Avocații invocă faptul că fostului premier i-a fost atribuită ilegal suma de 5,5 milioane de euro.

Instanța a respins cererea avocaților lui Filat de recuzare a doi judecători.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram