/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

MAXIMUM: Dăruim 3 SUV-uri și alte 20 de mega premii

24 iunie 2019, ora 15:34

Rețeaua de magazine MAXIMUM a pregătit un cadou de neuitat pentru toți cumpărătorii săi. În cinstea celei de-a 23-a aniversări, compania dăruiește 20 de mega premii și 3 SUV-uri Kia Rio X-Line.Totul este corect! MAXIMUM dăruiește trei automobile dintre cele mai noi, deci, șansele de a câștiga un crossover se triplează! Este foarte simplu să devii participant la tombolă!

Efectuează o cumpărătură în orice magazin MAXIMUM, în perioada 15.06.2019 – 04.09.2019, în sumă de peste 500 lei, completează cuponul de participant la tombolă și introduce-l într-o boxă specială, care stă la casă în magazin. Gata! Acum, notează în calendar data tombolei – 6 septembrie 2019. În această zi, începând de la orele 17:15, privește emisia directă la postul Jurnal tv!

Câștigătorii vor fi contactați telefonic în timp real! Chiar dacă nu vei fi în Chișinău sau în țară în momentul tombolei, vei mai avea încă o săptămână ca să-ți ridici cadoul!

Vineri, 6 septembrie, vom pune la bătaie:

– Ultra HD 4K Smart televizor Sony cu ecran de 65″

– 2 mașini de spălat înguste LG de 7 kg cu motor cu invertor și cu funcție de abur Steam, o mașină de spălat Samsung de 7 kg cu funcții AddWash și Eco Bubble, o mașină de spălat Whirlpool cu funcții 6th Sense și Fresh care, o mașină de spălat Electrolux de 8 kg cu sistem Ultracare

– un frigider Samsung SpaceMax cu compresor cu invertor, un frigider spațios No Frost Whirlpool, un frigider Total No Frost LG cu sistem de răcire Multi Air Flow, un frigider Sharp cu un congelator mare

– un set din cuptor încorporabil și plită încorporabilă Electrolux, o hotă încorporabilă stilată Whirlpool

un aparat de cafea Delonghi cu capuccinator, un robot de bucătărie puternic universal Tefal, primul grill inteligent din lume Tefal pentru prepararea steak-urilor cu orice grad de prăjire, un cuptor cu microunde cu grătar Sharp, un cuptor de pâine Panasonic cu 18 programe de gătit

– un fier de călcat-generator de abur Braun cu talpă de firmă Eloxal 3D BackGlide, un aspirator de praf portativ Rowenta cu micro-filtru.

Marele premiu al tombolei nu va fi unul, ci tocmai trei SUV-uri Kia Rio X-Line!

Participă la cea mai răsunătoare tombolă din acest an!

Doar MAXIMUM.

Cumpără online: maximum.md / 54-54-54

Alătură-te nouă pe rețele de socializare: Facebook/ OK / InstagramYoutube 

Nu rata: Cadouri / Top vânzări / Exclusiv / Recomandări / Sale

P*

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram