/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

Bălți: O femeie a fost găsită fără suflare în propriul apartament

missing
25 iunie 2019, ora 17:24

Cadavrul unei femei a fost găsit într-un apartament din municipiul Bălți. Oamenii legii au fost alertați ieri în jurul ore 20:00 de către o persoană care s-a prezentat drept prietena victimei. Din spusele ei, de joi, femeia nu răspundea la telefon. 

„Femeie a fost găsită fără suflare de polițiști și salvatori în propriul apartament. Medicul legist nu a identificat careva semne de moarte violentă pe corpul neînsuflețit al femeii. Cadavrul a fost îndreptat la expertiza medico-legală pentru stabilirea cauzei decesului”, a declarat ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Bălți, Eugenia Molceanov.

Oamenii legii stabilesc toate circumstanțele producerii incidentului.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram