/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

17 persoane au decedat în urma accidentelor rutiere produse de la începutul acestui an

missing
26 iunie 2019, ora 16:23

17 persoane au decedat, iar 63 au fost traumatizate în urma accidentelor rutiere produse de la începutul acestui an. În total, în această perioadă pe drumurile din țară au fost înregistrate 60 de accidente rutiere.

Potrivit Inspectoratului Național de Patrulare (INP), majoritatea accidentele rutiere au fost provocate de șoferii aflați în stare de ebrietate la volan. Totodată, inspectorii au anunțat că de la începutul acestui an, pe întreg teritoriul țării, polițiștii de patrulare au depistat și înlăturat de la volan 1710 conducători auto.

Oamenii legii îndeamnă cetățenii să anunțe Poliția în cazul în care au fost martori când un conducător auto a urcat băut la volan.

INP amintește că șoferii care urcă la volanul mașinii în stare de ebrietate, vor rămâne fără permise de conducere până la pronunțarea hotărârii judecătorești. Aceștia le vor putea recupera doar după ce vor susține repetat examenul auto și vor frecventa un program antialcoolic și antidrog.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram